Monday, April 30, 2007

Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa...

Ok. Ei se suhde sitten kestänytkään. Omien epävarmuustekijoideni takia, en tiedä? Ehkä en vain luottanut sen naisen pyyteettömyyteen tarpeeksi. Ehkä en luottanut itseeni hänen vaateidensa alla. En ole ehtinyt vielä miettimään niin tarkkaan, että osaisin vastata. Jotkin asiat menneisyydessäni ovat tehneet minusta jollain tapaa niin pelkäävän, niin epäuskoisen siihen, että jotkut ihmiset ovat ihan vain hyviä, eivätkä vedä turpaan tai petä heti ensimmäisen mahdollisen tilaisuuden tullen. Tämä oli hyvä muistutus siitä mitä minä todellisuudessa olen. Raukkis. Enkä minä edes juo. Tai juon minä nyt, mutta nyt on vappu ja minun kuuluukin juoda.

Olen jättänyt kirjoittamisen lähes kokonaan. Kirjoitan enää vain blogia ja päiväkirjaa. Runoa ei enää synny. Ei ole syntynyt sitten 2005 syksyn. Sen jälkeen kun kohtasin elämäni ensimmäisen psykopaatin. Ihmisen jolle en merkinnyt mitään. Ihmisen jolle mikään ei merkinnyt mitään. Hän eli elämäänsä muiden ehdoilla niin, että jokainen vastaantuleva sielu oli hyvää kasvualustaa hänen mädille ajatuksilleen. Tunteita se ihminen ei omistanut ollenkaan. Se ihminen ei osannut tunte mitään. Minä juon Sandels olutta ja kuuntelen omituista Jazzia Groove.fm kanavalta.
Ei. Ei tämä kanava enää soita jazzia. Tämäkin kanava soittaa mainoksia. Mainoksia siitä kuinka kuulijat saadaan kuuntelemaan mainoksia.

Tänään heräsin varsin hyvissä tunnelmissa. Nousin ylös, astelin keittiöön. Keitin kahvia. Olen päättänyt lopettaa tupakoinnin kokonaan. Tupakka aiheuttaa minulle päänsärkyä ja se ei ole kovin kiva homma. Aloitin tupakoinnin elämäntilanteessa jossa miestä koeteltiin hieman liikaa ja oli ehkä hetki miettiä mitä tälle elämälle pitäisi tehdä. Tupakka tarjosi tervapintaista kättään ja minä tartuin siihen.. mutta nyt aion irrottaa siitä jälleen. Ja ei, elämäni ei tällä hetkellä ole mitenkään hirmu hyvässä jamassa, mutta eipä tätä tilannetta kannata nyt tupakalla vielä heikentää. Enkä ole polttanut tänään. Jos pystyn pinnistelemään huomiseen asti, olen voittanut tämänkin kilpailun. Kilpailun itseäni vastaan.

Maksoin reilulla 1000eurolla laskuja. En ole kovin tyytyväinen itseeni. Tuhlaileva asenteeni on tehnyt minusta typerän. Tekisi mieli metsään. Senkin aika koittaa vielä. Vielä joskus minä menen metsään ja asun vuoden siellä. Niin ainakin toivon.

"Laitan koiran lelulaatikkoon jossa sille
pitää seuraa tuhat dinosaurusta.
Tänään nämä lapset leikki ulkona sitä,
että lumesta ja kuravedestä tuli maitoa ja maitosuklaata.
Minun teki mieli juoda viinaa.
Kurahousujen kahina ja kämmeneen uponneet,
jääkylmät hiekanjyväset muistuttivat aidatusta
lapsuus ajasta koskenmäessä."

Jotain pitäisi saada elämässään aikaiseksi. Kaikki menee liikaa suunnitelmien mukaan. Mitään ei kuitenkaan tapahdu. Minulla on ikävä viimeistä suhdettani. Se oli hyvä suhde.


joskus näinkin päin.

"Ole kaunis kuin olet
Niin yössä
huoletta on laumassa miesten.
Kuu iso tuoli itkee-Illan läpi ongelmitta naamatusten aurinkoon.
Pienen unen
nukkuu nämä onnelliset
ne ei nuorru."